Standard

1 blogg

Tilgang til bruk av KUN standard designmaler. Lisensen kan brukes på en blogg.

79kr/mnd

Premium

1 blogg

Tilgang til alle standard og premium designmaler. Lisensen kan brukes på maks en blogg.

99kr/mnd

Exclusive

2 blogger + Early access

Tilgang til alle designmaler inkl. "early access" til nye maler. Lisensen kan brukes på opptil to blogger.

129kr/mnd

Om medlemskap

Tilgang til alle design

I stedet for å kjøpe ett enkelt design, så vil det å kjøpe et abonnement gi deg tilgang til alle design innenfor en kategori (standard gir tilgang til standard design, premium gir tilgang til alle typer). Dette betyr at du kan skifte mellom dine tilgjengelige design så ofte du vil, så lenge abonnementet ditt er aktivt. 

Ingen bindingstid

Du kan avslutte medlemskapet ditt når som helst.  Når du avslutter medlemskapet så vil det fortsette ut perioden du har betalt og deretter vil den kansellere seg selv. Med en gang abonnementets periode er gått ut så vil alle design slutte å fungere på bloggen din. Du kan når som helst bestille et nytt abonnement.

Lisens til din blogg

Hvert abonnement gir deg en lisens til å bruke designene på x-antall blogger som er spesifisert i abonnementet. Du kan når som helst endre hvilken blogg du vil koble abonnementet ditt til og hvilket design du vil bruke. 

Early access

Noen av medlemskapene tilbyr «early access». Dette betyr at du får tilgang til nye design 2 måneder før de «lanseres» i nettbutikken. Dermed kan du alltid være først med det nyeste designet før andre får tak i det! NB! Viktig unntak, les her.