Installering av design

Design fra Design by Cecce har fokus på enkel installering for de av dere som ikke er så glad i å rote rundt i koder. Derfor er oppsettet på denne installeringen litt annerledes. Stegene står under her, og du kan også klikke deg igjennom bildene ovenfor. 

Steg 1 – Aktiver din blogg

På din konto, under dine bestillinger så kan du legge inn din blogg url slik at denne gir deg tilgang til designet mitt. Denne kan endres så ofte du ønsker. Det kan ta noen minutter før det aktiveres på bloggen din.

NB! Url’en må skrives rikitig, slik som dette:

http://minblogg.blogg.no

IKKE minblogg.blogg.no,  m.minblogg.blogg.no, www.minblogg.no

Steg 2 – Blogg.no

Blogg.no har en ny funksjon som lar deg hente designet igjennom dem. Når du er logget inn på blogg.no, i sidebaren under «utseende», trykk på «Velg design».

Enten søk etter navnet på designet, eks «Adrianna», eller søk etter hashtags «cecce» og velg et av mine design som du har kjøpt tilgang til. Hvis du abonnerer på design så har du tilgang til de fleste eller alle, hvis du har kjøpt et spesifikt design så har du kun tilgang til dette.

 

Installering av design 14

Steg 3 – Innstillinger

Det er et par ting som må stilles inn første gangen du bruker et av disse designene. Først naviger til Innstillinger>Blogg. Hvis designet er responsivt(mobilvennlig) sørg for at «Mobilvennlig» ikke er huket av i innstillingene, hvis det er huket av så vil blogg.no overskrive designet på mobil. 

For at man skal kunne hente flere poster i designet, sørg for at «Vis utdrag av innlegg i rss-feeden min» ikke er huket av. 

Steg 4 – Tilpasninger

Design
Under utseende trykk på «Tilpass design», her kan du endre forskjellige punkter basert på designet. 

Installering av design 13

Meny
Under utseende trykk på «Rediger meny» for å endre eventuelle meny linjer designet har. Hvis designet har en.

Installering av design 11

Header 
Under utseende trykk på «Bytt headerbilde» og last opp et bilde du ønsker å bruke som header, hvis designet har en header.

Installering av design 12

 

Profil og sosiale medier
Profil informasjon hentes fra blogg.no profilen din. Oppdater informasjonen der så oppdateres den på bloggen din. For sosiale medier, gi lenkene dine titlene Twitter, Facebook, Instagram eller Youtube.

Installering av design 9